Ohlajene poletne cene prevoznika Adria Airways – povratne vozovnice že od 91€ naprej!

by

Ohlajene poletne cene za vroče evropske destinacije z družbo Adria Airways iz Ljubljane! V zadnjih dneh avgusta in v začetku septembra so za nekatere popularne evropske prestolnice znižali cene za povratne vozovnice – te v določenih terminih stanejo samo 91€ (Zürich) in 99€ (Sarajevo). Po ceni 139€ lahko odletite v Prago, po (za visoko sezono) še vedno ugodnih cenah (170-250€) pa lahko odletite še v Bruselj, Varšavo, Pariz, Berlin, na Dunaj, v München, London, Manchester, Amsterdam in Istanbul.

Otroci do 2. leta starosti imajo na vozovnico 90-odstotni popust, cene pa veljajo na vseh letih, kjer je let opravljen z družbo Adria Airways. V ceno so vštete vse letališke in rezervacijske pristojbine. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest (število sedežev po najnižjih cenah je omejeno).

Za rezervacijo sledite povezavi na spletno stran prevoznika: Adria Airways.

Tudi do Brnika vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-berlin-169