Okinawa (“Japonski Havaji”) iz Ljubljane že za samo 497€!

by

Poceni iz Ljubljane na Okinawo! “Japonski Havaji” so s prevoznikom Finnair in partnerji dosegljivi že za samo 497€! Po taki in podobnih cenah lahko poletite v različnih terminih v maju in juniju, morda pa najdete tudi kak ugoden let v aprilu ali septembru. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Ljubljana – Okinawa 497€

Ljubljana – Okinawa 501€ (nakup v angleščini)

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com.. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-oka-497