Poteklo: Okoli sveta po super nizki ceni: Benetke-Seoul-Peking-Severna Amerika-Benetke že za samo 596€!

by

Okoli sveta po super ceni: iz Benetk najprej odpotujete v Seoul, od tam pa preko Pekinga (kjer lahko izberete daljši postanek za ogled mesta) čez Tihi ocean v ZDA ali Kanado. Povratek je iz Los Angelesa nazaj v Benetke. Za kombinacijo takih kart boste odšteli samo okoli 596€! Spodnji primer je narejen za prvomajski termin, možnih pa je več različnih datumov letov po takih cenah. Seveda je potovanje možno dodatno nadgraditi z vmesnimi izleti na izbrane destinacije v Aziji ali Severni Ameriki. V osnovni vozovnici je možno namesto Seula izbrati tudi npr. Peking ali Tokio (cene se sicer nekoliko spremenijo). Pohitite z nakupom, saj gre za lete iz Benetk za error fare!

Primer za termin 26.4. – 16.5.:

Benetke – Seoul / Los Angeles – Benetke 313€ (26.4. – 16.5.)

vce-sel-lax-312

Polet čez Tihi ocean v Severno Ameriko (z možnostjo izbire daljšega postanka v Pekingu):

Seoul – Los Angeles 284€ (3.5.)

Seoul – San Francisco 291€ (2.5.)

Seoul – Vancouver 286€ (3.5.)

icn-lax-287

Odhod nazaj v Evropo je iz Los Angelesa, iz Seula pa lahko poletite tudi v druga mesta v Severni Ameriki, vmesni del poti pa potem opravite z najetim vozilom (road trip)! Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Pred slabima dvema letoma smo se na zelo podobno pot okoli sveta odpravili tudi člani ekipe Po Svetu! Več o tem, kako smo doživeli edinstveno potovanje si lahko preberete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).