Okoli sveta za 735€: Obiščite ZDA, Novo Zelandijo, Singapur, Tajsko, Norveško in Dunaj na enem potovanju!!!

by

Okoli sveta po nori ceni! Obiščite zahod ZDA, Novo Zelandijo, Singapur, Bangkok in Oslo za samo 735€!! Odhod je iz Pule, 23.10.2016San Francisco, kjer preživite nekaj dni, nato pa se odpravite naprej na Novo Zelandijo, za katero so trenutno na voljo nore error fare cene – povratna vozovnica je na voljo za samo 184€. Nato se iz Aucklanda odpravite v Singapur (vmes je postanek v Melbournu, ki ga lahko podaljšate – kupite dva leta posebej, vendar so cene potem nekoliko višje). Iz Singapurja odletite še v tajsko prestolnico Bangkok, nato pa nazaj proti Evropi, v Oslo, vrnete pa se na Dunaj 21.11.2016. Datumi so prirejeni najcenejšemu letu iz Pule v San Francisco, za nekoliko višjo ceno se lahko na potovanje odpravite tudi prej.

Pula – San Francisco (Oakland) 197€

San Francisco – Auckland 184€

Auckland – Singapur 145€

Singapur – Bangkok 39€

Bangkok – Oslo 137€

Oslo – Dunaj 33€

Zgornja kombinacija je samo primer. Lete in destinacije si lahko z malo iznajdljivosti priredite svojim željam (morda najdete še ugodnejšo kombinacijo). Predlagamo, da najprej kupite karto San Francisco – Auckland, saj gre za error fare. Po nekaj dneh pa kupite še ostale vozovnice (za vsak primer, če bi preklicali prvo karto). Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest (oz. do konca error fare cene za SFO-AKL). V večino cen je všteta samo ročna prtljaga.

Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

puy-oak-197
sfo-akl-184

akl-sin-145