Okoli sveta za samo 1076€!

by

Odlična ponudba za pot okoli sveta:

London  New York – lasten transport (po kopnem ali z letalom) – Los Angeles   Fiji  Brisbane – lasten transport (po kopnem ali z letalom) – Sydney  Hong Kong   London: 879 funtov (1076 €). Lasten transport ni vključen v ceno!

Do Londona lahko ugodno letite iz Ljubljane z WizzAirom in Easyjetom ali pa z Ryanairom iz bližnjih letališč. Cena velja za termin od 1. do 20. marca 2014. Več informacij in rezervacije TUKAJ oz. na specializirani agenciji Flight centre.

Med New Yorkom in Los Angelesom je po kopnem okoli 4500km, zato predlagamo, da vsaj del poti opravite z letalom. Zanimiva možnost se nam zdi let do Las Vegasa za okoli 100€, tam pa lahko potem najamete avto in se direktno (okoli 4h vožnje) ali pa z nekaj ovinki po prelepi okolici odpravite do Los Angelesa – pri večini agencij za tovrstni najem ni potrebno dodatno doplačilo za enosmerni najem.

Med mestoma Brisbane  in Sydney lahko letite z lokalnimi nizkocenovniki (Tiger Air in Jetstar) že od 21€ naprej, lahko pa tudi del poti opravite po kopnem (npr. Brisbane-Gold Coast) in ostanek z letalom.

Ugodne nočitve na poti okoli sveta lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comExpedia ali Booking.com, za hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen