Okoli sveta: Zahod ZDA, Japonska, Singapur, Filipini in Dubaj na enem potovanju za samo 735€!!!

by

Zanimiva in ugodna kombinacija za potovanje okoli sveta! Odletite iz Pule San Francisco, od koder priporočamo “road trip” do Los Angelesa, od tam naprej pa v Tokio, Singapur in v Manilo. V Tokiu in Singapurju so v spodnji kombinaciji po enodnevni postanki, za podobno ceno so možni tudi daljši. Ker ta del poti opravite s prevoznikom Singapore Airlines, lahko v Singapurju koristite ugodnosti, ki jih prevoznik ponuja ob daljšem transferju. Več TUKAJIz Singapurja odletite naprej v Manilo. Po obisku čudovitih filipinskih plaž se čez Dubaj odpravite domov (povratek v Budimpešto, ali za nekaj 10€ več v Milano). Najugodnejša kombinacija stane že samo 735€! Nakup je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Pula – San Francisco 147€

Los Angeles – Tokio – Singapur – Manila 382€

Manila – Dubaj 116€

Dubaj – Budimpešta 90€ (povratek v Milano 123€)

Z nakupom kart ne oklevajte, saj se lahko cene hitro dvignejo (ob zapolnitvi najcenejših mest)!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

puy-sfo-147

lax-tyo-sin-mnl-382

mnl-dxb-116

dwc-bud-90