Okoli sveta: ZDA+Kitajska+Tajska+Iran z odhodom iz Pule in povratkom na Dunaj za samo 793€!!!

by

4.8.2016: Še vedno lahko okoli sveta odpotujete po odlični ceni! Kombinacija z Bostonom in Chicagom stane samo 793€, kombinacija s San Franciscom pa 809€! Karte lahko kupite preko spodnji obnovljenih povezav!

30.6.2016: Poceni okoli sveta! Na pot se odpravite iz Pule, od koder poletite v Boston ali San Francisco (Oakland). V primeru, da bi raje obiskali Boston, od tam čez nekaj dni poletite v Chicago, od tam pa naprej v kitajsko mesto Guangzhou. V primeru, da se raje odločite za San Francisco, na Kitajsko poletite z bližnjega mesta San Jose. Po raziskovanju Kitajske pot nadaljujete iz državice Macau v Bangkok. S Tajske pa se proti Evropi vrnete čez skrivnostni Iran na Dunaj. Celotna kombinacija kart vas stane samo 718€ (San Francisco), če pa bi raje obiskali Boston in Chicago, pa boste za letalske karte odšteli le nekaj € več. Ponudba velja do razprodaje prostih mest na posameznih letih. V primeru zvišanja spodnjih cen poskusite z iskanjem različnih datumov letov.

Primer:

Pula – Boston 209€  23.10.   ali    Pula – San Francisco 236€

Boston – Chicago 38€ 27.10.

Chicago – Guangzhou 254€ 1.11.   ali    San Jose – Guangzhou 278€ 31.10.

Macau – Bangkok 42€ 8.11.

Bangkok – Teheran 170€ 16.11.

Teheran – Dunaj 80€ 24.11.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

puy-oak-199sjc-can-281 mfm-dmk-56dmk-ika-89ika-vie-93