Open-jaw leti Etihada iz Benetk v Jakarto, z odhodom z Balija že za samo 438€!!

by

Super kombinacija letov iz Benetk! V povezavi z akcijo prevoznika Etihad iz Benetk (več TUKAJ) lahko kupite tudi ugodno kombinacijo kart za potovanje po Indoneziji! Open-jaw karta s pristankom v Jakarti in odhodom z Balija je na voljo za samo 438€. Pred časom je že član ekipe Po svetu koristil prav tako kombinacijo, več o tem pa si lahko preberete na spodnjih povezavah. Akcija letov traja do 31.7.2016 za potovanja vse od septembra 2016 do maja 2017 (razen čez novo leto).

Primer:

Benetke – Jakarta / Bali – Benetke 438€

Letalske karte v tej kombinaciji so idealne za potovanje po Javi in Baliju. Vtise enega izmed članov, ki je pred časom koristil prav tako kombinacijo letov lahko preberete TUKAJ (del 1) in TUKAJ (del 2). Načrt 14-dnevnega potovanja po Javi in Baliju pa najdete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-cgk-dps-vce-438