Poteklo: Open-jaw leti Qatarja: Šanghaj 200€, Bangkok 259€, Jakarta 261€, Hanoj 307€, Phuket 364€,… (odhod iz Zagreba, povratek v Budimpešto)

by

11.1.2017: Nore cene niso več na voljo. Še vedno pa po super nizkih cenah v uradni akciji (več o tem TUKAJ).

9.1.2017: Neverjetne cene! V najnovejši akciji prevoznika Qatar Airways (več o tem TUKAJ) lahko še po bolj neverjetnih cenah potujete, če izberete open-jaw oz. kombinirane lete! V Bangkok tako pridete že za samo 259€, v Šanghaj za 200€, Jakarta za 261€,… Pohitite z nakupom!! Spodnje cene veljajo za skupinska potovanja (vsaj tri osebe), če pa potujeta dve ali ena oseba, pa je cena le malo višja (nekaj 10€).

Primer nekaj možnih poceni kombinacij za Bangkok:

Budimpešta – Bangkok – Zagreb 262€

Zagreb – Bangkok – Budimpešta 259€

Benetke – Bangkok – Zagreb 304€

Možno je tudi kombiniranje npr. z Dunajem, Münchnom…

Drugi primeri cen:

Zagreb – Šanghaj – Budimpešta 200€

Zagreb – Jakarta – Budimpešta 261€

Zagreb – Hanoj – Budimpešta 307€

Zagreb – Colombo – Budimpešta 328€

Zagreb – Phuket – Budimpešta 364€

Zagreb – Sejšeli – Budimpešta 436€

Zagreb – Sydney – Budimpešta 689€

Zagreb – Auckland – Budimpešta 779€

Na voljo je še veliko drugih destinacij po norih cenah (predvsem azijske destinacije)!

zag-bkk-bud-259

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).