Petkova Posebna Ponudba: 18-dnevno čezoceansko križarjenje (Savona-Sao Paulo) s polnim penzionom in povratnim letom za samo 786€/osebo!!!

by

2.9.2016: Petkova Posebna POSVETU Ponudba:

18-dnevno križarjenje po Sredozemskem morju in Atlantiku! Odhod je iz Savone, na poti pa obiščete še Barcelono, Casablanco, Tenerife, Recife, Maceio, Salvador de Bahia, Rio de Janeiro, Armação dos Búzios, končna postaja pa je mesto Santos (obmorski “podaljšek” Sao Paula). Termin: 1. – 20.12.2016

  1. Iz Ljubljane v Savono najlažje in najugodneje odpotujete s prevoznikom FlixbusEnosmerne vozovnice do Genove stanejo 30€, od Genove do Savone pa za 3-5€. Z nakupom omenjenega prevoza do Genove (Flixbus) je potrebno še nekoliko počakati, saj vozovnice za november/december še niso v prodaji.

lju-gen-flix-30

2. Savoni se vkrcate na ladjo Costa Fascinosa 4*, od koder se odpravite na križarjenje vašega življenja. Kot že omenjeno, boste na poti opravili postanke v mestih Barcelona, Casablanca, Tenerife, Recife, Maceio, Salvador de Bahia, Rio de Janeiro in Armação dos Búzios, križarko pa boste zapustili v mestu Santos.

V ceno 399€/osebo (v primeru potovanja dveh oseb) je všteto bivanje v notranji kabini, polni penzion, zabavni program, bife dobrodošlice, kapitanov cocktail party in kulinarična gala nočna zabava.

Posebna ponudba za družine: na križarjenje se lahko odpravite tudi starši z otroki, ki pa potujejo brezplačno ali po znižanih cenah (omejena razpoložljivost – kdor prej pride prej melje)!

Za rezervacijo križarjenja sledite tej povezavi: 18-dnevno križarjenje Savona – Sao Paulo 399€/osebo

sav-sao-19

3. Povratek nazaj v Evropo: letalski prevoz opravite s prevoznikom Royal Air Maroc, v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga. Datum povratka je 21.12.2016 (daljši postanek v Casablanci na poti nazaj). Za povratek iz Milana v Ljubljano je na voljo več možnosti (shuttle prevozniki, vlak, avtobus, zasebni prevozi…).

Sao Paulo – Milano 352€  (20.12.2016)

gru-mxp-352

Izračun stroškov za celotno potovanje v primeru udeležbe dveh oseb:

  • 2×35€ prevoz Ljubljana-Genova-Savona = 70€
  • 2×399€ 18-dnevno križarjenje s polnim penzionom = 798€
  • 2×352€ enosmerni let Sao Paulo – Milano = 704€

Skupaj celotno potovanje za dve osebi stane samo 1572€ oziroma 786€/osebo!

Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.