Petkova Posebna Ponudba: Križarjenje po Karibih z letalskimi vozovnicami in dodatnimi nočitvami v Miamiju že za samo 725€/osebo!!

by

9.9.2016: Petkova Posebna POSVETU Ponudba:

5 ali 7-dnevno križarjenje po Karibskem morju! Last minute ponudba je narejena za termin 23.9. – 3.10., izbirate pa lahko med krajšim in daljšim križarjenjem. V končno ceno so zajete povratne letalske vozovnice, križarjenje in dodatne nočitve v Miami-ju.

  1. Dunaj – Miami 424€

Dunaja poletite s prevoznikom Air Berlin Miami. Termin leta 23.9. – 3.10.

vie-mia-424

2. V Miamiju se vkrcate na ladjo Norwegian cruise line (daljše križarjenje) ali na ladjo Royal Caribbean (krajše križarjenje):

V ceno križarjenja je všteto: notranja kabina s privat kopalnico in TV-jem, zabavni program na križarjenju, program za otroke/mladino, vstop v različne športne oddelke, odprti bar. V ceno ni všteta hrana. Za dodatne informacije in ugodnosti obiščite zgornjo povezavo.

krizarjenje-karibi-sep16

V ceno križarjenja je všteto: notranja kabina s privat kopalnico in TV-jem, zabavni program na križarjenju, program za otroke/mladino, vstop v različne športne oddelke, všteta je tudi hrana. Za dodatne informacije in ugodnosti obiščite zgornjo povezavo.

krizarjenje-karibi-sep16-2

3. Dodatne nočitve v Miami-ju  (krajše križarjenje: 5 dodatnih nočitev, daljše križarjenje: 3 dodatne nočitve) lahko rezervirate že za okoli 50€/noč. Primer dobrega hotela po ugodni ceni je na voljo TUKAJ.

Izračun stroškov za celotno potovanje v primeru udeležbe dveh oseb:

  • Letalski karti: 2×424€ = 848€
  • Krajše križarjenje: 2×198$ = 396$/352€ 
  • Daljše križarjenje: 2×299$ = 598$/532€
  • Rezervacije dodatnih nočitev v Miamiju 50€/noč 

Skupaj boste za potovanje s krajšim križarjenjem, povratno letalsko karto in dodatnimi 5 nočitvami odšteli: 725€/osebo

Skupaj boste za potovanje z daljšim križarjenjem, povratno letalsko karto in dodatnimi 3 nočitvami odšteli: 765€/osebo

Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.