Poteklo: Phuket/Phi Phi (Tajska): povratne vozovnice + 8 nočitev že za samo 424€/osebo!

by

16.5.2017: Akcija je na voljo samo še danes. Zaradi razprodaje najcenejših letov v prejšnjem terminu smo spodnji datum spremenili na 8. – 17.10.

12.5.2017:Oddih na tajskem otoku Phuket ali na sanjskem otočku Phi Phi! Povratne vozovnice iz Benetk na Phuket so s prevoznikom Turkish Airlines na voljo že za samo 408€ (od oktobra do marca). Za spodnji termin 1. – 9.10. smo dodali primere ugodnih nočitev na Phuketu ali otoku Phi Phi. Skupaj vas najugodnejša kombinacija letalske karte in 7 nočitev stane že samo 424€/osebo oziroma 446€/osebo (na otoku Phi Phi). Cene so na voljo do 16.5. oziroma do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 8. – 17.10.:

Letalska karta:

Benetke – Phuket 408€ 395€ (789€/2osebi)

vce-hkt-408

Nastanitve:

Phuket: Nanai Residence Phuket 3* 58€/2osebi

Phi Phi: RS Guesthouse 2* 87€/2osebi  ali  Phuphaya Seaview Resort 3* 100€/2osebi

hkt-hotel-maj17

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.