Še vedno poceni iz Ljubljane v San Francisco – povratne z Air Serbio in Air Berlin že za samo 532€!

by

29.9.2016: Še vedno poceni iz Ljubljane San Francisco! Akcija traja do razprodaje prostih mest! Na voljo so posamezni jesenski leti po ceni 532€! Akcija traja do razprodaje prostih mest!

Primer:

Ljubljana – San Francisco 535€ 

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-sfo-535

Poteklo:

22.6.2016: Ugodno na zahod ZDA s prevoznikom Air Serbia in Air Berlin iz Ljubljane! Na poti sta dva postanka, v Beogradu in Dusseldorfu. Vozovnice po ceni 535€ (in podobnih cenah) so na voljo za potovanja od sredine avgusta (od okoli 20.8. naprej) do konca oktobra 2016! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest!