Poceni: povratne iz Ljubljane v Astano (Kazakhstan) že za samo 361€!

by

S prevoznikoma Air Serbia in Etihad poceni iz Ljubljane v Kazakhstan! Povratne vozovnice v mesto Astana so na voljo že za samo 361€! Po taki ceni lahko odpotujete v posameznih terminih vse do junija 2017, akcija pa traja do 7.12.2016! Cena za lete v Kazakhstan iz Ljubljane je povsem primerljiva (ali celo nižja) s cenami kart z odhodi z okoliških letališč!

Primer:

Ljubljana – Astana 361€ (maj-junij)

Ljubljana – Astana 361€ (junij 2017)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

lju-tse-353