Poceni v Amsterdam iz Ljubljane: direktne povratne vozovnice + 3 nočitve v hostlu že za samo 95€/osebo!

by

Z uvedbo nove letalske povezave med Ljubljano in Amsterdamom (več o tem TUKAJ) lahko to zanimivo prestolnico obiščemo še ceneje kot do zdaj! Spodaj smo pripravili primer letalske karte in nastanitve v ugodnih mladinskih hotelih za junijski termin 8. – 11.6. (leti so sicer na voljo od aprila naprej). Za kombinacijo letalske karte in najcenejše namestitve za tri dni boste odšteli že samo 95€/osebo! Tako nizka cena je na voljo zaradi zelo ugodnega bivanja v spodaj omenjenem hostlu – z rezervacijo se splača pohiteti, saj bodo postelje pri tako nizkih cenah hitro razprodane! Po podobnih cenah lahko v Amsterdam sicer odpotujete od aprila 2017 naprej (tudi čez poletje)!

Primer za termin 8. – 11.6.:

Letalska karta: Ljubljana – Amsterdam 68€

Prevoznik je novi prišlek na Brnik, Transavia. V ceno je všteta ročna prtljaga (kovček do 10kg).

lju-ams-68

Nastanitev za tri nočitve v terminu 8. – 11.6.:

Seznam vseh prostih nastanitev za zgornji termin je na voljo TUKAJ.

ams-okt16

Najcenejša kombinacija letalske karte in treh nočitev za omenjeni termin je na voljo že za samo 95€/osebo!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.