Poceni v ZDA z Dunaja – Boston 333€, Miami 340€, Chicago 427€ (tudi poleti!)!!

by

Poletni leti v ZDA z Dunaja prevoznika Alitalia! Povratne vozovnice v Boston lahko kupite že za samo 333€, za Miami za 340€, za Chicago pa za samo 427€! Karte so na voljo vse od maja do julija, z najpoznejšim odhodom 7.7., povratki pa so možni vse do konca meseca julija. Kasneje so možni odhodi od 22.8. naprej. Akcija traja do 3.4. oziroma do razprodaje prostih sedežev.

Primeri:

Dunaj – Boston 333€

Dunaj – Miami 340€

Dunaj – Chicago 427€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-bos-333