Poceni z Brnika: Šarm el Šejk ali Hurghada s prevoznikom Turkish Airlines že za samo 260€ (tudi za božič)!

by

Ugodno s prevoznikom Turkish Airlines v egiptovski letovišči Šarm el Šejk ali Hurghada! Povratne vozovnice so v številnih terminih (tudi za božič) na voljo že za samo 260€, cene pa bodo take ostale do razprodaje prostih mest na posameznem letu.

Primer:

Ljubljana – Šarm el Šejk 260€

Ljubljana – Šarm el Šejk 260€ (božični termin)

Ljubljana – Hurghada 260€

Najugodnejše nočitve (hoteli z all inclusive ponudbo so zelo poceni!) najdete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

lju-hrg-260