Poteklo: Poceni z Dunaja v Severno/Srednjo Ameriko: Cancun/Vancouver 379€, Deviški otoki 367€,… (povratne)!!

by

30.7.2016: Noro nizke cene na žalost niso več na voljo.

29.7.2016: Podobno kot iz Milana lahko trenutno zelo ugodno potujete tudi z Dunaja na različne dele ZDA, Kanade, Mehike in Karibov. Akcija velja za potovanja do marca 2017! Prevozniki so različni, v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga. Spodaj je samo nekaj primerov, na voljo je še precej drugih mest in destinacij.

Primeri:

Dunaj – Kahului 428€

Dunaj – Vancouver 379€

Dunaj – Cancun 374€

Dunaj – Mexico City 397€

Dunaj – Deviški otoki 367€

Dunaj – Anchorage 423€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-cun-379€