Počitnice v Barceloni: letalo + 7 nočitev v hostlu že za samo 145€/osebo (maj)!

by

Počitnice v Barceloni! V to čudovito mesto lahko iz Trevisa poletite že za manj kot 50€ (povratne), za enotedenski termin v maju pa smo dodali še ugodne nočitve v hostlu. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest na letalu in v hostlu. Ponudba je narejena za termin 10. – 17.5.2017. Najugodnejša kombinacija s spanjem v hostlu je na voljo že za 138€ 145€/osebo.

Letalska karta: Benetke – Barcelona 49 55€ 

tsf-bcn-49

Nastanitev:

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.