Poletje na Kanarcih od 150€ dalje (last minute povratne iz Münchna)!!

by

4.7.2016: Spodnje cene so sicer že nekoliko višje, ampak še vedno pod 200€!

Poceni (last minute) leti iz Münchna na Kanarske otoke! Na otok Gran Canaria lahko poletite že za samo 110€, na Lanzarote za 120€, na otok Fuerteventura pa že za samo 132€! Za nekatere lete je na voljo samo še nekaj sedežev, zato pohitite z nakupom! Spodaj so primeri terminov, po cenah pod 200€ je sicer na voljo še več drugih datumov. Cene veljajo do razprodaje prostih mest.

München – Lanzarote 151€ 5. – 12.7.

München – Lanzarote 120€ 8. – 15.7.

München – Fuerteventura 132€ 4. – 11.7.

München – Fuerteventura 174€ 14. – 25.7.

München – Gran Canaria 110€ 6. – 17.7.

München – Gran Canaria 140€ 27.7. – 7.8.

Za lete prevoznika Condor (Gran Canaria in Lanzarote) iskalnik na zgornjih povezavah sprva pokaže nekoliko višje cene, ko pa vas iskalnik preusmeri na stran prevoznika, pa imate možnost izbrati cenejše sedeže (vendar pri teh sedežih ni všteta check-in prtljaga).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-fue-132