Poletje v Aziji: v top sezoni v Bangkok 377€, v Jakarto in Kuala Lumpur pa 430€ (povratne iz Milana)!!

by

Poletni leti v Azijo iz Milana z družbama Etihad in AlitaliaBangkok je na voljo že za samo 377€, Kuala Lumpur in Jakarta pa za 430€! Letite lahko v visoki sezoni (julij/avgust), karte po teh cenah pa so na voljo samo še do jutri, 27.1.2016.

Primeri:

Milano – Bangkok 377€

Milano – Jakarta 430€

Milano – Kuala Lumpur 430€

Zgornji primer niso edini termini, v katerih lahko ugodno odpotujete v Azijo. Za iskanje termina, ki vam ustreza, obiščite povezavo in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

Letalske karte lahko ugodno kupite tudi na strani prevoznika Etihad.

Trenutno, predvsem v tropih, razsaja virus Zika, ki se prenaša s piki komarjev. Virus je predvsem nevaren za nosečnice, zato strokovnjaki priporočajo, da se izogibate krajem, kjer ta virus razsaja. Več informacij TUKAJ.

Do letališča v Milanu vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-bkk-377