Poletje v ZDA, first minute: povratne vozovnice na Zahod že od 500€ naprej!

by

Že načrtujete poletni dopust? Za vas smo poiskali trenutne najnižje cene za lete v ZDA iz Ljubljane in Benetk v poletnih in prvih jesenskih terminih 2016! Cene so, glede na to, da smo iskali v višku sezone (konec julija in začetek avgusta) pričakovano nekoliko višje. Če si hočete že sedaj zagotoviti ugodno vozovnico za poletni čas, je sedaj pravi čas! Ugodne vozovnice smo poiskali za najbolj priljubljene destinacije v ZDA: Los Angeles, San Francisco, Miami in New York (iz Ljubljane tudi ugodna Atlanta). Dodatno smo za različne destinacije dodali še termine ob koncu avgusta ali v septembru 2016. Prevoznik pri vseh letih je Turkish Airlines, nakup vozovnic po teh cenah pa je možen do razprodaje prostih sedežev.

Benetke – Los Angeles 500€ avgust/september

Benetke – Los Angeles 656€ 20.7. – 5.8.

Benetke – San Francisco 619€ 25.7. – 8.8.

Benetke – San Francisco 530€ september

Benetke – Miami 618€ 27.7. – 8.8.

Benetke – Miami 508€ 27.6. – 4.7.

Benetke – New York 551€ 28.7. – 4.8.

Ljubljana – Los Angeles 756€ 24.7. – 10.8.

Ljubljana – New York 574€ 25.7. – 9.8.

Ljubljana – Atlanta 561€ 10.7. – 2.8.

Za nakup kart kliknite na zgornje povezave in izberite ustrezne datume in število oseb. V vašem terminu ne pokaže ugodnih cen? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo, vendar so najcenejši termini v najvišji sezoni zelo omejeni!

Podroben plan potovanja po zahodnih ZDA si oglejte TUKAJ. Naše vtise iz letošnjega in predhodnjih potovanj po tem delu sveta pa TUKAJ.

Ure letov z družbo Turskih Airlines iz Ljubljane do nekaterih destinacij v Ameriki (predvsem Los Angeles) niso najbolj ugodne, saj je skoraj vedno vsaj v eno smer potrebno prespati v Istanbulu, kar pa ni nujno slaba novica, saj vam hotel v večini primerov plača letalska družba (kar smo letos uspešno preizkusili tudi mi 🙂 ), postanek pa lahko tudi izkoristite za krajši ogled mesta – več o pogojih te ponudbe pa TUKAJ in TUKAJ. A POZOR: letalska družba Turkish bo v poletnem voznem redu uvedla dodatne lete med Ljubljano in Istanbulom, lahko to pomeni, da vam hotel ne pripada, saj lahko (sicer naknadno, a po njihovih pogojih to ni pomembno) obstaja krajša povezava. Več informacij o novih letih in povezavah bo znano v prihodnjih dneh.

Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen. Več o potovanjih po ZDA pa si preberite na našem Forumu.

vce-lax-500