Iz Benetk na Mikonos in Samos z Voloteo za samo 39€ (povratna)!

by

31.5.2016: Povratne vozovnice na Santorini, Mikonos, Samos in Zakintos za samo 39€! Na voljo so posamezni termini v avgustu in v septembru do razprodaje prostih mest! Pohitite!

Primer:

Benetke – Santorini 39€

Benetke – Mikonos 39€

Benetke – Samos 39€

Benetke – Zakintos 39€

vce-santorini-39

Poteklo:

6.5.2016: Poletni leti iz Benetk Grčijo in Italijo! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 20€, v večini primerov pa je prevoznik Volotea! Akcija velja do razprodaje prostih sedežev, cene pa ne vključujejo check-in prtljage. Z nakupom ne odlašajte, saj se poletni leti zelo hitro prodajajo!

Primeri:

Benetke – Olbia 20€

Benetke – Mikonos 65€

Benetke – Krf 76€

Benetke – Catania 76€

Benetke – Preveza 76€

Benetke – Skiatos 76€

Benetke – Kreta 86€

Benetke – Santorini 113€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-olb-20

vce-jsi-76