Poteklo: Z Dunaja v ZDA/Kanado: Vancouver, Toronto, San Francisco, Seattle,… že za 363€ (povratne s kratkim prestopom)!

by

Edit: Kot smo predvidevali, je šlo pri tej ceni ponovno za error fare – cene pa zdaj niso več na voljo!

11.10.2016: Nova akcija prevoznikov KLM/AF za lete z Dunaja v ZDA in Kanado! Povratne vozovnice na zahod obeh držav so na voljo že za samo 363€! Cene na strani uradno niso oglaševane, tako da obstaja možnost, da gre za error fare (kot se je zgodilo nekaj tednov nazaj). Z nakupom kart nikar ne odlašajte, termini pa so na voljo v aprilu, maju in juniju 2017, s povratki možnimi tudi v juliju!

Primeri:

Dunaj – Vancouver 363€

Dunaj – Toronto 372€

Dunaj – San Francisco 386€

Dunaj – Seattle 386€

Dunaj – Miami 405€

Dunaj – Los Angeles 409€

Dunaj – Las Vegas 410€

Verjetno je možno potovati tudi v druga večja ameriška mesta. Nakup kart lahko po malo višji ceni opravite tudi na strani prevoznika KLM.

Trenutno so na voljo tudi posebno nizke cene najemov avtomobilov v ZDA na agenciji Alamo ob iskanju rent-a-car-ja na tej povezavi: Billiger Mietwagen – Los Angeles!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Poglejte si tudi naš načrt 14-dnevnega potovanja po tem prelepem delu sveta!

Načrt potovanja po zahodu ZDA

Več potopisov iz tega dela sveta pa TUKAJ

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-yvr-363

Poteklo:

Edit 2: Očitno je šlo za napako v sistemu, spodnje cene zdaj niso več na voljo. 🙁

Edit: Dodali smo še druge destinacije v ZDA, v večini so prevozi opravljeni s KLM in AF! Poleg spodnjih destinacij je verjetno na voljo še več destinacij po super cenah po celotnih ZDA (Salt Lake City, Denver, Portland…)!

22.9.2016: Še vedno lahko z Dunaja poceni poletite v Los Angeles ali San Francisco! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 394€, prevozniki pa so različni. Na spletni strani Skyscanner (kamor vas odvedeta spodnji povezavi) lahko najdete še nekoliko cenejše lete, vendar pri teh letih potrebna menjava letališča v Londonu (za kar pa je običajno na voljo premalo časa). Zato raje izberite lete brez menjave po malce višji ceni (394€). Akcija traja do razprodaje prostih mest!

Primera:

Dunaj – Seattle 349€

Dunaj – Houston 349€

Dunaj – New Orleans 354€

Dunaj – Miami 357€

Dunaj – Las Vegas 374€

Dunaj – Los Angeles 394€

Dunaj – San Francisco 394€

vie-lax-398

Poteklo:

11.8.2016: Akcija letov je podaljšana do sredine avgusta oz. do razprodaje prostih sedežev! Poleg spodnjih primerov (tudi za novo leto) so na voljo tudi ugodni kombinirani leti, idealni za “road trip” po ZDA, npr.:

Dunaj – Los Angeles / San Francisco – Dunaj 361€

25.7.2016: Še ceneje v Los Angeles ali San Francisco z avstrijskih letališč! Povratne vozovnice na zahod ZDA lahko kupite preko spodnjih obnovljenih povezav že za norih 330€!! Odhodi za Los Angeles so na voljo tudi po novem letu, medtem ko lahko v San Francisco odpotujete le do konca decembra 2016 (povratki pa so možni tudi kasneje). Akcija traja do 31.7.2016!!

Dunaj – Los Angeles 329€

Dunaj – Los Angeles 357€ (novoletni termin)

Dunaj – San Francisco 327€ 

Dunaj – San Francisco 347€ (novoletni termin)

Salzburg – Los Angeles 338€

Salzburg – San Francisco 355€

Gradec – Los Angeles 382€ 

Gradec – San Francisco 397€ (novoletni termin)

Celovec – Los Angeles 440€ 

Če hočete ugodno potovati čez novo leto je pravi čas za nakup vozovnic ZDAJ, saj gredo cene za ta termin običajno zelo hitro navzgor!

 

grz-sfo-393

Poteklo:

20.5.2016: Odlična cena!! Z Dunaja lahko v Los Angeles odpotujete že za samo 388€! Po taki in podobno ugodnih cenah lahko na zahodno obalo ZDA odpotujete v nekaterih terminih od junija do novembra 2016, tudi v nekaterih poletnih terminih, ko so drugače cene običajno med 800-1000€!!

Primeri:

Dunaj – Los Angeles 393€ (september)

Dunaj – Los Angeles 432€ (julij)

Dunaj – Los Angeles 392€ 428€ (avgust)

vie-lax-388