Veseli december na jugu Portugalske (Algarve): povratne karte + 5 nočitev že za 197€/osebo!

by

30.11.2017: Na jug Portugalske lahko še vedno ugodno odpotujete v predbožičnem času. Cena vozovnic se je sicer zvišala za 20€, za predbožični čas pa je 130€ za povratno karto do mesta Faro še vedno odlična cena! Skupaj je paketna ponudba na voljo že za 197€/osebo.

9.11.2017: Veseli december na jugu Portugalske! Povratne vozovnice iz Münchna Faro so na voljo že za 110€, skupaj s 5 nočitvami z zajtrkom pa boste v terminu 16. – 21.12.2017 za oddih odšteli že samo 177€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 16. – 21.12.:

München – Faro 110€ 130€ 

Primer nastanitve 5 za noči: The Story Guest House z zajtrkom 135€/2osebi 

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

27.9.2017: Jeseni še vedno lahko ugodno odpotujete na jug Portugalske! Iz Münchna so karte na voljo že za 98€ (različna prevoznika), skupaj s 5 nočitvami pa boste za potovanje odšteli že samo 160€/osebo oziroma 148€/osebo (spanje v skupinskih sobah).

28.8.2017: Jesen na jugu Portugalske – v regiji Algarve! Povratne vozovnice so iz Münchna na voljo že za samo 85€/osebo! Prevoznik je Transavia, v ceno pa je všteta ročna prtljaga. Za termin 20. – 25.10. smo dodali še ugodne nočitve – skupaj pa vas potovanje (letalo + 5 nočitev) stane že samo 147€/osebo oziroma 135€/osebo s spanjem v skupinskih sobah. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Počitnice na jugu Portugalske v maju! Povratne vozovnice iz Münchna v Faro (Algarve) so na voljo že za 84€, za termin 12. – 17.5. pa smo dodali še ugodno nastanitev. Paketna ponudba kart in nastanitve (5 noči) je lahko vaša že za 166€/osebo (v primeru, da potujeta dve osebi). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 12. – 17.5.:

Letalska karta: München – Faro 84€ 92€

muc-fao-84

Nastanitev:

Hotel Rialgarve 3* z bazenom 165€/2 osebi

Seznam vseh prostih nastanitev za zgornji termin najdete TUKAJ.

fao-hotel-apr17