Ponudba letov v New York iz Ljubljane: povratne karte s kratkimi prestopi že za samo 475€ (tudi za novo leto)!

by

Iz Ljubljane lahko v New York poletite z različnimi prevozniki, ki že ponujajo konkurenčne cene, sploh za tiste potnike, ki jim je vožnja do drugih okoliških letališč odveč. Povratne vozovnice so na voljo že za 475€, v večini primerov pa so povezave super – samo po en kratek prestop, v New Yorku ste tako iz Ljubljane lahko že v 11-12h. Spodnje cene so na voljo praktično v vseh terminih od septembra naprej, tudi za novoletne termine!

Primeri:

Ljubljana – New York 475€ (LOT)

Ljubljana – New York 481€ (Adria+partnerji)

Ljubljana – New York 497€ (Turkish Airlines)

Ljubljana – New York 500€ (Air France)

Ljubljana – New York 507€ (Air Serbia)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-nyc-478-1