Ponudba letov v top poletni sezoni iz Benetk v Azijo: Tajska 429€, Indija 459€, Malezija 474€…

by

Za lažje načrtovanje poletnih počitnic 2016 smo za vas našli najugodnejše povezave iz Benetk do Azije! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 429€ (Tajska), so pa vsi spodnji termini izbrani v top sezoni 2016 (konec julija/začetek avgusta)! Prevozniki so različni, prav tako pa pogoji za nakup kart. Zato predlagamo, da ga opravite čimprej, saj so karte lahko hitro razprodane.

Primeri:

Benetke – Bangkok 429€

Benetke – Mumbaj 459€

Benetke – Vietnam 481€

Benetke – Kuala Lumpur 474€

Benetke – Jakarta 475€

Benetke – Singapur 481€

Benetke – Manila 510€

Za nakup kart kliknite na zgornje povezave in izberite ustrezne datume in število oseb. V vašem terminu ne pokaže ugodnih cen? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo, vendar so najcenejši termini v najvišji sezoni zelo omejeni!

Do odhodnih letališč (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen. 

vce-bkk-429