Porto za prvomajske počitnice: povratne karte + 7 nočitev že za samo 133€/osebo!

by

Edit: Cene so se zaradi razprodaje najcenejših mest malo dvignile. Zdaj lahko za pvomajske počitnice v Porto odpotujete za 133€/osebo!

Preživite prvi maj v Portu! Povratne vozovnice v času prvomajskih počitnic (27.4. – 4.5.) so iz Bergama na voljo za samo 50€. Dodali smo še ugodne nočitve, skupaj pa boste v spodnji kombinaciji za prvi maj uživali že samo 115€ 133€/osebo (letalo+nastanitev, če potujeta dve osebi). Poceni je možno potovati še v številnih drugih terminih (karte so lahko celo še nekaj € cenejše). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 27.4. – 4.5.:

Bergamo – Porto 50 63€ 

bgy-opo

Nastanitev:

por-feb17

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.