Portoriko z bližnjih letališč že za 410€, iz Ljubljane pa za 504€!

by

V novembru 2015 začne prevoznik Norwegian leteti na karibski otok Portoriko – povratne vozovnice iz Stockholma so na voljo že za 365€. Odlična novica, saj bodo od novembra naprej do Portorika take cene torej na voljo zelo pogosto (če ne kar vseskozi)! Do tja lahko ugodno letite s prevoznikom Ryanair iz Bergama ali Wizzair iz Budimpešte (od 50€ za povratno karto). Ugodno lahko v Stockholm odidete tudi z ljubljanskega letališča, prevoznik Adria Airways tja leti od jutri (23.4.2015) že od 139€ za povratno naprej. Najugodnejši termini so na voljo v novembru in decembru 2015.

Primer:

Stockholm – Portoriko 365€

Kombinacija z letom prevoznika Adria Airways Ljubljana – Stockholm 139€ skupaj stane samo 504€! V kolikor pa boste leteli z bližnjih letališč do Stockholma z nizkocenovniki, pa je lahko cena še nižja – od 410€ naprej! Nakup kart je potrebno opraviti posebej, pri tem pa bodite pozorni na ure prihodov in odhodov.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Do odhodnih letališč (in nazaj) vas lahko ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

arl-sju-365