Potovanje okoli sveta: Azija, Avstralija, Havaji, ZDA in Bližnji Vzhod že za samo 1074€!!!

by

Epsko potovanje okoli sveta! Pripravili smo ugodno ponudbo potovanja okoli sveta za vse tiste, ki vam običajne počitnice niso več dovolj! Odletite iz Budimpešte Bangkok, od tam naprej v Kuala Lumpur, nato pa na južno poloblo v Sydney. Iz Avstralije se nato podate v smeri proti ZDA, najprej pa se ustavite na Havajih. Po oddihu na rajskih plažah preletite še preostali del Tihega oceana in si ogledate mesto Los Angeles. Da pa je potovanje še malo bolj začinjeno, si pred povratkom v Budimpešto lahko ogledate še Jordanijo (Amman).

Celotno potovanje je sestavljeno za termin 21.1.2016 – 4.3.2016, priporočamo pa, da se nanj podate izkušeni popotniki, saj je potreben ločen nakup večih vozovnic. Skupna cena vseh vozovnic je samo 1074€!! V cene nekaterih letov ni všteta prtljaga (nizkocenovniki Air Asia in Jetstar). Pri nakupu kart bodite pozorni na datume odhodov in prihodov, da boste imeli med leti dovolj časa za oglede.

Primer:

Budimpešta – Bangkok / Los Angeles – Amman 404€

Bangkok – Kuala Lumpur 35€

Kuala Lumpur – Sydney 122€

Sydney – Honolulu 245€

Honolulu – Los Angeles 157€

Amman – Budimpešta 111€

Do Budimpešte vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-bkk-lax-amm-404

dmb-kul-35

kul-syd-122

syd-hnl-245

hnl-lax-157

amm-bud-111