Poteklo: Povratne iz Milana v Mehiko (Cancun) že za samo 364€!

by

27.3.2017: Iz Milana v Cancun po odlični ceni! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 364€ s prevoznikom Air Canada in partnerji! Terminov po taki in podobnih cenah sicer ni na voljo veliko (predvsem v juniju), lahko pa v več terminih po ceni 418€Cancun poletite s prevoznikom Swiss (kratki prestopi, akcija pa velja tudi za jesenske lete). Akcija Swiss letov naj bo veljala samo danes, 27.3., zato z nakupom ne odlašajte!

Primera:

Milano – Cancun 364€ (junij)

Milano – Cancun 418€ (Swiss september)

Pred kratkim je Mehiko raziskoval tudi član ekipe Po Svetu. Več o potovanju in o najboljših stvareh, ki jih morate doživeti, si lahko preberete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-cun-364

Poteklo:

Ugodno v Mehiko iz Milana z družbami zaveze Oneworld! V Mexico City lahko v januarju, februarju ali marcu odletite že za samo 387€, v obmorsko letovišče Cancun pa za okoli 400€! Karte so na voljo do razprodaje prostih sedežev. Prestopi so v New Yorku in/ali v Miami-ju, včasih tudi daljši. V vsakem primeru za prestop na letališču v ZDA potrebujete izpolnjen ESTA obrazec (14usd).

Primeri:

Milano – Mexico City 387€

Milano – Cancun 399€

mil-mex-387