Povratne iz Zagreba v Detroit 378€, v Atlanto 402€!

by

Poceni leti v Detroit in Atlanto iz Zagreba! Detroit je s kombinacijo prevoznikov (Croatia Airlines, Air Canada…) dosegljiv že za 378€, Atlanta pa za 402€! Cene so na voljo v različnih terminih do marca 2018 (razen v najvišji poletni sezoni), akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primera:

Zagreb – Detroit 378€

Zagreb – Atlanta 402€

Dokaj ugodno lahko poletite tudi v nekatera druga ameriška mesta (npr. New York, Washington, Chicago…).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-dtw-378