Na Irsko z okoliških letališč že za samo 50€ (povratne)!

by

23.3.2017: Poceni ponudbe letov za potovanje na Irsko! Z okoliških letališč lahko v Dublin poletite že za samo 50€ s prevoznikom Ryanair! Več letov po podobno nizkih cenah je na voljo v first minute ponudbi prevoznika (za jesenske termine). Cene veljajo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Bergamo – Dublin 58€

Treviso – Dublin 50€

Budimpešta – Dublin 74€

Bratislava – Dublin 64€

Najugodnejše nastanitve za vaše potovanje v Dublin najdete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-dub-58

Poteklo:

1.12.2016: Ryanair ponuja super poceni lete iz Bergama na Severno Irsko! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 16€! Tisti ki pa bi raje obiskali državo Irsko pa lahko odpotujete tudi direktno v Dublin za 50€. K primeru za Belfast smo dodali še ugodno namestitev v hostlu za dve osebi. Letalska karta + 4 nočitve so lahko vaše že za samo 73€/osebo!

Primeri:

Bergamo – Belfast 16€  (termin 10.-14.12., nastanitev za dve osebi z zajtrkom pa najdete tukaj: City Backpacker 114€)

bgy-bfs-21

Poteklo:

25.10.2016: Poceni z okoliških letališč na Irsko (otok)! Povratne vozovnice v Belfast (VB) so na voljo že za samo 21€, če pa želite obiskati Republiko Irsko (Dublin), pa boste za povratne vozovnice odšteli 44€! Prevoznik je Ryanair, najnižje cene pa so na voljo v novembru in decembru 2016, do razprodaje najcenejših sedežev.

8.9.2016: Ponovno smo za vas našli najugodnejše ponudbe letov z okoliških letališč na Irsko! Povratne karte lahko do razprodaje najcenejših sedežev kupite že za 50€! Največ najugodnejših letov je na voljo iz Bergama, ugodno pa lahko poletite tudi iz Bratislave, Budimpešte ali Trevisa.

bgy-dub-50

13.7.2016: Želite obiskati Irsko? V Dublin lahko z direktnimi leti odletite z bližnjih letališč že za samo 50€ (povratna)! Na voljo so številni termini, največ pa v oktobru in novembru 2016. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Treviso – Dublin 61€ 50€

Bergamo – Dublin 58€ 50€

Budimpešta – Dublin 51€

Bratislava – Dublin 58€ 50€