Povratne vozovnice v Moskvo že za 139€, v Sankt Petersburg pa za 159€ (tudi poleti!!)

by

Akcija prevoznika Airbaltic! Povratne vozovnice v Moskvo so z okoliških letališč na voljo že za samo 139€, v Sankt Petersburg pa lahko odpotujete že za 159€! Po super cenah so možni tudi poletni leti! Po 1.11.2016 lahko na destinacije prevoznika Airbaltic letite še nekoliko ceneje! Akcija traja do 20.3.2016.

Primeri:

München – Moskva 139€

München – Moskva 139€ (julij/avgust)

Dunaj – Moskva 153€ (julij/avgust)

Dunaj – Sankt Petersburg 159€

Dunaj – Sankt Petersburg 177€ (julij/avgust)

Benetke – Sankt Petersburg 189€

Benetke – Moskva 183€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-svo-139