Poteklo: Povratne vozovnice v New York/Philadelphio iz Benetk za samo 380€ (tudi last minute za prvi maj)!!

by

Cene na žalost niso več na voljo.

Ugodno iz Benetk v New York in v Philadelphio s prevoznikom American Airlines! V aprilu, maju in juniju lahko tja poletite za 380€, možni so tudi prvomajski termini. Iz Benetk v Philadelphio odletite z direktnim letom. Akcija traja do jutri, 19.4.2016, je pa glede na okoliščine (cena je taka samo na eni agenciji) možno, da gre za error fare, zato z rezervacijo ostalih stvari počakajte nekaj dni.

Primeri:

Benetke – New York 380€ (prvi maj)

Benetke – New York 380€  (junij)

Benetke – Philadelphia 376€ (direktni let)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-phl-376

vce-nyc-380