Prvi maj v Maroku: povratna karta + 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* za samo 225€/osebo!!

by

Prvi majMaroku! Preživite en teden v živahnem mestu Casablanca ob atlantski obali z letom iz Benetk in nastanitvijo v hotelu 3* z zajtrkom za samo 225€/osebo! Ponudba je prirejena za termin 24.4. – 1.5., možno pa ga je prirediti svojim željam (vendar se cene lahko dvignejo). Nakup vozovnice in nastanitve po takih cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primer:

Letalski prevoz: Benetke – Casablanca 136€/osebo

Cena velja za povratni let, prevoznik pa je Air Arabia (vključena ročna prtljaga do 8kg). Do letališča v Benetkah vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti.

Nastanitev: Hotel Enasma 3* z zajtrkom 227€

7 nočitev v hotelu Enasma stane samo 177€. Cena velja za nočitev dveh oseb, vštet pa je tudi zajtrk. Če vam nastanitev ne ustreza lahko na sledeči povezavi najdete druge ugodne hotele: Casablanca hoteli 24.5. – 1.5.

Skupaj vas letalska karta v Maroko in 7 nočitev z zajtrkom v prvomajskem terminu stane le 225€/osebo!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene so na voljo tudi v številnih drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Najugodnejše datume najlažje najdete na preglednem iskalniku na uradni strani letalske družbe TUKAJ.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

casablanca-hotel-mar16 vce-cas-136