Prvomajska Tajska: letalo + 11 nočitev na Phuketu že za samo 502€/osebo!!

by

Prvomajska Tajska: povratna vozovnica iz Benetk na Phuket in 11 nočitev je lahko vaših že za samo 502€/osebo! Vozovnice iz Benetk so na voljo že za samo 453€, nastanitve na otoku Phuket pa lahko dobite že za 9€/noč (npr. hotel Little Moon Residence 3*). Primer je narejen za termin 25.4. – 7.5.2016. Nakup karte in nastanitve po tej ceni je možen do razprodaje prostih mest. Možni so tudi številni drugi termini po taki ceni.

Letalska povezava: Benetke – Phuket 453€

Let opravite z družbo Emirates (le en del s prevoznikom Jetstar – karta pa je povezana in opravite samo en nakup). Odhod je 25.4., povratek pa 8.5. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga.

Nastanitve: najugodnejše nastanitve na Phuketu lahko najdete na portalu Trivago. Na razpolago so vam številni zelo ugodni (in po lastnih izkušnjah zelo solidni) hoteli. Najugodnejši so na voljo že za 9€/noč. Celoten seznam hotelov za termin 26.4. – 7.5.najdete tukaj: Phuket – hoteli od 9€/noč naprej

Skupaj vas dopust (letalo+hotel) na Phuketu v zgornjem terminu, z odhodom iz Benetk stane samo 502€/osebo! Cena velja v primeru udeležbe dveh oseb, ob razprodaji kart/sob pa se lahko cena za zgornji primer dvigne.

Možnih je sicer precej več terminov po taki ceni. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah.

Tudi do Benetk vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-hkt-453 phuket-hoteli-feb16