Prvomajske počitnice v New Yorku: letalska karta iz Benetk + 7 nočitev že za samo 528€/osebo!

by

Prvomajske počitnice v New Yorku! Za termin 27.4. – 4.5. smo poiskali ugodne vozovnice z odhodom iz Benetk, dodali pa smo še ugodne nočitve (ponudba za primer, da potujeta dve osebi). Najugodnejša kombinacija letalske karte in nastanitve na solidni lokaciji (Brooklyn) je na voljo že za samo 528€/osebo. Ker gre pri najcenejši nastanitvi za t.i. homestay, bivanje tu priporočamo popotnikom, ki so bolj prilagodljivi. Za ostale popotnike smo dodali še ugoden hotel na dobri lokaciji (150€ dražji, skupaj 601€/osebo). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 27.4. – 4.5.:

Letalske karte: Benetke – New York 377€ 27.4. – 4.5.

vce-jfk-377

Nastanitev:

Seznam vseh prostih nastanitev za zgornji termin je na voljo TUKAJ. Običajno je v New Yorku precej ugoden tudi AirBnBzato priporočamo, da si ogledate ponudbe razpoložljivih prenočišč TUKAJ.

nyc-homestay-302

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.