Rim iz Trsta v avgustu za samo 81€ (povratna letalska karta)!

by

4.8.2016: Na voljo je še kar nekaj ugodnih letov iz Trsta v Rim avgustu! Povratne karte so na voljo že za samo 81€, odhodi in povratki po taki ceni pa so možni samo ob sobotah in nedeljah.

Trst – Rim 81€ (avgust)

Trst – Rim 81€ (avgust-september)

22.6.2016: S prevoznikom Alitalia lahko v poletnih terminih (julij-avgust) v Rim iz Trsta poletite že za samo 84€ (povratna)! Karte so po taki ceni na voljo do razprodaje prostih sedežev, v ceno pa je všteta le ročna prtljaga. Po najnižjih cenah so možni tudi leti ob koncu julija in v začetku avgusta!

Primer:

Trst – Rim 81€ (avgust)

Trst – Rim 81€ (avgust-september)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-fco-84