S Thai Airways iz Milana v Bangkok za 402€ (direktni let), Krabi 419€, Avstralija 679€, Nova Zelandija 854€ (povratne)…

by

18.1.2017: Še vedno je na voljo kar nekaj ugodnih cen prevoznika Thai iz Milana – lete priporočamo predvsem tistim, ki imajo radi kratke povezave (ali pa tistim, ki bi radi leteli direktno na Tajsko).

5.1.2017: Akcija odličnega prevoznika Thai Airways za lete iz Milana! Z direktnimi leti je Bangkok dosegljiv že za samo 402€, številne druge destinacije na Tajskem pa le za nekaj € več. Poceni lahko poletimo tudi npr. v Laos, na Bali, Novo Zelandijo ali v Avstralijo, na vse spodnje destinacije pa pridemo samo z enim (velikokrat kratkim) prestopom. Akcija velja za lete do konca leta 2017 z izjemo visoke poletne sezone. Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primeri letov:

Milano – Bangkok 402€ 

Milano – Chiang Mai 411€

Milano – Krabi 419€

Milano – Phuket 431€

Milano – Vientiane 471€

Milano – Bali 560€

Milano – Perth 679€

Milano – Sydney 741€

Milano – Melbourne 732€

Milano – Auckland 854€

Na voljo so še druge destinacije v Aziji po ugodni ceni.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-bkk-402