Poteklo: Air Berlin iz Benetk: novo leto v Los Angelesu že za samo 408€ (povratne)!

by

11.11.2016: Cene iz Milana v Chicago in New York niso več na voljo. Smo pa v zameno našli poceni lete iz Benetk v Los Angeles, povratne stanejo samo 408€! Povratne vozovnice po taki ceni so na voljo do konca marca, s povratki možnimi tudi v aprilu 2017. Na voljo so tudi božični in novoletni termini!

Benetke – Los Angeles 408€ (novoletni termin, povratki možni tudi kasneje v januarju, najprej 12.1.)

Benetke – Los Angeles 413€ (februar)

7.11.2016: Obiščite čudovito mesto San Francisco! Iz Milana lahko na zahodno obalo ZDA s prevoznikom Air Berlin poletite že za samo 394€! Take cene za povratne vozovnice najdete v maju in juniju 2017, nakup po teh cenah pa je možen do razprodaje prostih mest.

Primer:

Milano – Chicago 331€

Milano – New York 334€

Milano – San Francisco 394 415€

Milano – Fort Myers 394€ 400€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Poglejte si tudi naš načrt 14-dnevnega potovanja po tem prelepem delu sveta!

Več potopisov iz tega dela sveta pa TUKAJ

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mil-sfo-394