Šanghaj in Peking iz Beograda za samo 320€ (običajna povratna z Etihad Airways)

by

Odlične cene prevoznika Etihad iz Beograda! Ponudbe so predvsem namenjene popotnikom, ki jim je do destinacije važna tudi pot. Akcija spodnjih letov traja do 31.7.2016, velja pa za potovanja do konec maja 2017 (razen v obdobju okoli novega leta). Nakup kart po malo višjih cenah je možen tudi na spletni strani prevoznikaEtihad Airways.

Primeri:

Beograd – Šanghaj 320€

Beograd – Peking 320€

Beograd – Colombo 357€

Beograd – Bangkok 370€

Beograd – Tokio 370€

Še več destinacij in cen najdete na strani Etihad Airways.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

beg-pvg-320