Poteklo: Jesen na Santoriniju: povratne iz Benetk + 7 nočitev v hotelu z bazenom že za 185€/osebo!

by

Edit: Cena je zaradi dražje letalske karte narastla.

6.9.2017: Jesen na Santoriniju! Povratne vozovnice iz Benetk so za termin 21.10. – 28.10. na voljo že za samo 67€, skupaj s 7 nočitvami v hotelu ob obali in z zunanjim bazenom pa boste za potovanje odšteli že samo 136€/osebo (če potujeta dve osebi)! Cene so na voljo do 8.9. oziroma do razprodaje prostih mest (kar se lahko zgodi zelo hitro, sploh za Santorini!).

Primer za termin 21.10. – 28.10.:

Letalska karta:

Benetke – Santorini 67€ 115€ 

 

Nastanitev:

Hotel Porto Perissa 3* z bazenom 140€/2osebi

Več prostih nastanitev za zgornji termin najdete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Edit: cena za spodnji termin je na žalost že višja, saj so letalske karte iz po akcijski ceni že razprodane. Smiselnih terminov (približno dovolj dolgih za potovanja) v top poletni sezoni po najnižji ceni ni več. Še vedno pa lahko Vsaj v eno smer potujete po nižji ceni.

19.5.2017: TOP poletna cena za počitnice na čudovitem Santoriniju! Iz Benetk lahko v najvišji poletni sezoni tja s prevoznikom Volotea poletite že za samo 78€/osebo! Za termin 27. – 3.8. smo dodali še ugodne nočitve. Najcenejša kombinacija letala in 7 nočitev je na voljo že za samo 185€/osebo (če potujeta dve osebi) oziroma 284€ v boljšem hotelu! Če vam termin ne ustreza je v top poletni sezoni možnih še nekaj različnih terminov po ugodnih cenah. Cene so na voljo do 24.5. oziroma do razprodaje prostih mest, kar pa se za top poletne termine lahko zgodi zelo hitro (vsaj ob zadnji akciji cene niso zdržale več kot nekaj ur)!

Primer za termin 27.7. – 3.8.:

Letalska karta: Benetke – Santorini 78€/osebo (156€/2osebi)

Rezervacija karte po taki ceni je možna tudi na strani prevoznika Volotea, v sklopu najnovejše akcije (več TUKAJ). Vse možne ugodne termine letov pa najdete na spletni strani prevoznika: Volotea

vce-jtr-78

Nastanitev za nove termine:

Low budget: Santorini Hostel 215€/2osebi (privatni “šotor” za dve osebi)

Pension St. George 3* 412€/2osebi

Vse nastanitve za novi termin najdete TUKAJ.

Opomba: najugodnejše nastanitve za Santorini so že razprodane, nižjih cen pa ni za pričakovati. Predlagamo, da čimprej opravite rezervacije (tudi če so zdaj že nekoliko višje cene).

jtr-hotel-maj17

Edit2: V najvišji poletni sezoni krajših terminov po najnižji ceni ni več na voljo. Samo še daljši (14dni+).

Edit: ker je termin 28.7. – 3.8. že dražji (razprodane najcenejše letalske karte), smo obnovili spodnji primer na termin 20. – 25.7. Cena za ta termin je 207€/osebo (letalo+5nočitev). Vse možne ugodne termine letov pa najdete na spletni strani prevoznika: Volotea

3.5.2017: TOP poletna cena za počitnice na čudovitem Santoriniju! Iz Benetk lahko v najvišji poletni sezoni tja s prevoznikom Volotea poletite že za samo 78€/osebo! Za termin 28. – 3.8. smo dodali še ugodne nočitve. Najcenejša kombinacija letala in 6 nočitev je na voljo že za samo 223€/osebo (če potujeta dve osebi)! Če vam termin ne ustreza je v top poletni sezoni možnih še več različnih terminov po ugodnih cenah (okoli 80€ povratna). Cene so na voljo do 5.5. oziroma do razprodaje prostih mest, kar pa se za top poletne termine lahko zgodi zelo hitro (vsaj ob zadnji akciji cene niso zdržale več kot nekaj ur)!

Če bi potovali že pred najvišjo sezono (npr. v začetku julija), lahko prenočišča verjetno dobite še nekaj ceneje.

Primer za termin 28. – 3.8. 20. – 25.7.:

Letalska karta: Benetke – Santorini 78€/osebo (156€/2osebi)

Rezervacija karte po taki ceni je možna tudi na strani prevoznika Volotea, v sklopu najnovejše akcije (več TUKAJ).

vce-jtr-78

Nastanitev za nove termine:

Pension St. George 2* 258€/2osebi

Vse nastanitve za novi termin najdete TUKAJ.

Nastanitev za stare termine (28.7. – 3.8.):

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

jtr-maj17

Edit: cena povratnega leta za spodnji termin se je že precej zvišala.

TOP poletna cena za počitnice na čudovitem Santoriniju! Iz Benetk lahko v najvišji poletni sezoni tja s prevoznikom Volotea poletite že za samo 30€/osebo! Za termin 26. – 31.7. smo dodali še ugodne nočitve. Najcenejša kombinacija letala in 5 nočitev je na voljo že za samo 140€/osebo! Če vam termin ne ustreza je v top poletni sezoni možnih še več različnih terminov po ugodnih cenah (okoli 50€ povratna). Cene so na voljo do 7.4. oziroma do razprodaje prostih mest, kar pa se za top poletne termine lahko zgodi zelo hitro!

Primer za termin 26. – 31.7.:

Letalska karta: Benetke – Santorini 30€ 49€/osebo

Rezervacija karte po taki ceni je možna tudi na strani prevoznika Volotea, v sklopu akcije ob 5. obletnici delovanja prevoznika (več TUKAJ).

vce-jtr-30

Nastanitev:

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

jtr-hotel-apr17