Julij na Sardiniji: letalske v Cagliari (iz Trsta) + 7 noči že za 335€/osebo

by

24.6.2020: Poletni skok na Sardinijo! Z odpiranjem mej se ponujajo nove možnosti za potovanja v letošnji poletni sezoni. S prevoznikom Ryanair lahko iz Trsta na Sardinijo (mesto Cagliari) v top poletni sezoni poletite že od 68€ naprej! Za julijski termin 23. – 30.7. smo dodali še ugodne nočitve z zajtrkom in brezplačno odpovedjo. Letalska karta + 7 nočitev z zajtrkom je tako na voljo že za 335€/osebo. Na voljo je sicer tudi več ugodnejših nastanitev v centru mesta, a je v tem primeru do primerne plaže kar nekaj dlje. Predlagamo tudi najem avtomobila za lažje raziskovanje okolice!

Primer za termin 23. – 30.7.2020:

Letalska karta: Trst – Cagliari 68€ (128€ za dve osebi)

Nastanitev:

B&B Villa Elisa z zajtrkom 535€/2osebi (brezplačna odpoved)

Ostale proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

Ker so nastanitve v Olbii in širši okolici precej drage v poletni sezoni vam predlagamo rezervacije ugodnejšega aprtmaja (kot je na voljo zgoraj) in najem avtomobila za raziskovanje Sardinije. Najem predlagamo na tej strani >>>BILLIGER-MIETWAGEN<<<

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Potovalne informacije:

VIZA za potovanja ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poteklo:

25.7.2018: Super cena za poletni road trip po Sardiniji je še vedno na voljo! last minute terminu 31.7. – 7.8. lahko v mesto Olbia poletite za 112€, skupaj s 7-dnevnim najemom avtomobila pa boste za potovanje odšteli že samo 195€/osebo!

5.7.2018: Poletni road trip po Sardiniji! Povratne vozovnice iz Benetk v Olbio so v trenutni akciji prevoznika Volotea v top poletnem terminu na voljo že za samo 91€! Poleg povezave do ugodnih vozovnic smo dodali še povezavo do ugodnega najema avtomobila. Najugodnejša kombinacija karte in najema avtomobila za 6 dni je na voljo že za 231€/osebo. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. 

Primer za termin 31.7. – 7.8.2018:

Letalska karta: Benetke – Olbia 81€ 112€*

Najugodnejši prevoznik je zdaj Easyjet, zato je tudi ura prihoda v Olbio zgodnejša.

Rentacar*:

Fiat Panda 280€ 166€

Dopust na Sardiniji! Povratne vozovnice iz Benetk v Olbio so v trenutni akciji prevoznika Volotea na voljo že za samo 57€! Za septembrski termin 11. – 18.9. smo poleg povezave do ugodnih vozovnic dodali še povezave do ugodnih nastanitev v mestu Olbia. Najugodnejša kombinacija karte in nastanitve je na voljo že za 241€/osebo. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. 

Primer za termin 11. – 18.9.:

Letalska karta: Benetke – Olbia 57€ 67€

Primer nastanitve:

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.