Šarm el Šejk, januar 2016: letalo + all inclusive hotel 3* že za samo 164€/osebo!!!

by

Super ugodna first minute ponudba za enotedensko letovanje v egiptovskem Šarm el Šejku! Ponudba je narejena za termin 19.1. – 26.1.2016, cene pa veljajo za potovanje dveh odraslih oseb in enega otroka do 12.leta starosti. Enotedensko all inclusive potovanje z odhodom iz Milana stane samo 164€/osebo. V kolikor bi radi potovali v različnih terminih, jih lahko poljubno spreminjate ob obisku spodnjih povezav. Cene se lahko glede na različne termine spreminjajo (dvignejo).

Odhod je z letalskim prevoznikom Easyjet iz milanskega letališča Malpensa. Povratna karta do Šarm el Šejka v izbranem terminu stane le 80€/osebo (v primeru rezervacije za 2 odrasli osebi in otroka do 12.leta starosti). V ceno je všteta ročna prtljaga standardne velikosti. V primeru leta samo dveh odraslih oseb je cena na osebo 82€/osebo. Za rezervacijo sledite tej povezavi: Malpensa – Šarm el Šejk 80€.

Za nastanitev smo izbrali najugodnejši hotel v tem terminu, ki vključuje all inclusive storitev in velik zunanji bazen Karma Hotel 3*! Za tri osebe enotedenska nastanitev z vsemi storitvami stane samo 253€ oziroma 84€/osebo! Za rezervacijo sledite tej povezavi: Karma Hotel 3*.

V primeru, da bi zase raje izbrali drug hotel, sledite tej povezavi za izbiro: Šarm el Šejk ponudba hotelov.

Enotedenski oddih v Šarm el Šejku v zimskem terminu 19.1. – 26.1.2016 za dve odrasli in enega otroka stane le 492€ oziroma 164€/osebo!

Do Milana (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-ssh-80

šarm-jan16