DEMO CPT: Tudi v top zimski sezoni: iz Ljubljane na otok Praslin (Sejšeli) že za samo 443€!

by

Super cena: iz Ljubljane na otok Praslin (Sejšeli) za samo 443 (povratna)! Na voljo je veliko letov po takih cenah (vse do poletja 2018), tudi v najvišji zimski sezoni ali za prvi maj!

Primeri:

Paketno ponudbo (hotel + letalo) za dopust na Sejšelih vam uredijo na agenciji CPT že od 800€ na mesec, več informacij na TEJ POVEZAVI 

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč,se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-pri-443