Sejšeli z Dunaja že za samo 532€ (povratne, tudi za prvi maj in v visoki poletni sezoni)!!

by

19.4.2016: Še vedno je na razpolago veliko sedežev za lete na sanjske Sejšele čez celo leto 2016, npr. čez prvomajske počitnice in pa tudi v visoki poletni sezoni! Cena povratne karte je samo 532€!

Primer:

Dunaj – Sejšeli 532€ (primer prvomajskega termina)

Dunaj – Sejšeli 532€ (primer poletnega termina 27.7. – 5.8.)

Ugodne namestitve na Sejšelih si lahko poiščete z iskalnikom Trivago.si.

14.2.2016: Super cena za sanjske Sejšele Dunaja! V akciji prevoznikov Air Serbia in Etihad lahko tja poletite že za samo 527€ 543€ 525€, termini po taki ceni pa so na voljo vse do konca leta 2016, tudi v visoki sezoni (julij, avgust)! Letov po tej ceni je zaenkrat na voljo zelo veliko! Običajno so leti do Sejšelov precej dražji, še posebej v visoki sezoni. Akcija traja do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Dunaj – Sejšeli 543€ 

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene so na voljo tudi v številnih drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do letališča na Dunaju vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-sez-527