Severnoameriška mesta že od 389€ (letalo + hotel)!

by

Tokrat smo za vas našli zelo ugodne ponudbe za 6-8 dnevna potovanja v izbrana severnoameriška mesta. Ponudbe je sestavila nemška turistična agencija Canusa za Chicago, Houston, Montreal, Washington in New York. Cene za povratni let iz Münchna z družbo Lufthansa in nočitvami v hotelu se začnejo že pri 389€/osebo!

Možne so naslednje kombinacije (za vse velja: letalo + hotel, potovanje med januarjem in marcem 2015):

  • Chicago: 8 dni, od 399€/osebo
  • Houston: 6 dni, od 389€/osebo
  • Montreal: 7 dni, od 399€/osebo
  • Washington: 6 dni, od 419€/osebo
  • New York: 6 dni, od 429€/osebo

Najnižje cene veljajo za potovanje skupine štirih oseb, nastanitev pa je v hotelih 2-3 zvezdice. Rezervacijo potovanja opravite na spletni strani agencije Canusa (stran je v nemškem jeziku).

Če bi raje imeli proste roke pri izbiri hotela, lahko odpotujete tudi z agencijo Ltour, ki prav tako ponuja lete z družbo Lufthansa, nočitev pa je organizirana samo prvo noč – tako imate več možnosti za krajša potovanja na podeželje. Cene za povratni let in eno nočitev se začnejo pri 349€/osebo, obiščete pa lahko Houston, Detroit, Washington, Philadelphio in Chicago. Rezervacija na spletni strani agencije Ltour (stran je v nemškem jeziku).

Do letališča v Münchnu lahko pridete z družbo GoOpti. Če želite rezervirati svoje nočitve, jih lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen ali pa slovensko agencijo Vehicle Rent. 

zda_canusa