Latinska Amerika in Karibi z Delto iz Münchna/Milana s kratkimi prestopi že za 411€ (Dominikanska, Belize, Gvatemala…)!

by

2.11.2016: Nova akcija prevoznika Delta za lete iz Münchna in Milana! Po ugodnih cenah in s kratkimi povezavami lahko odpotujete na Karibe oziroma v Latinsko Ameriko! Cene povratnih vozovnic se začnejo že pri 411€, v večini primerov pa je na poti samo en kratek postanek v Atlanti. Akcija velja za potovanja vse do septembra 2017, traja pa do 7.11.2016!

Primeri:

München – Gvatemala 444€

Milano – Santo Domingo 411€

München – Kostarika 462€

München – Belize 482

München – El Salvador 492€

V poletnih terminih je možno na Dominikansko republiko poleteti tudi iz Benetk: Benetke – Santo Domingo 426€

Po Kostariki se je potepala tudi popotnica Andreja, ki je za svoje bralce napisala 24-dnevni načrt potovanja. Načrt je na voljo TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-sdq-411

Poteklo:

Akcija prevoznika Delta za lete iz Münchna in Milana! Po ugodnih cenah in s kratkimi povezavami lahko odpotujete na Karibe oziroma v Srednjo Ameriko! Cene povratnih vozovnic se začnejo že pri 473€, v večini primerov pa je na poti samo en kratek postanek v Atlanti. Akcija velja za potovanja vse do začetka aprila 2017, traja pa do 17.10.2016!

Primeri:

München – Gvatemala 473€

Milano – Santo Domingo 479€

München – Kostarika 491€

München – Nikaragva 493€

München – Belize 511€

muc-gua-473