Povratne vozovnice iz Milana v Los Angeles že za samo 383€!!

by

19.5.2016: Super cena za Zahod ZDA! Iz Milana lahko v Los Angeles odpotujete že za samo 385€ v številnih terminih do konca oktobra 2016, razen čez glavno poletno sezono. Najpoznejši odhodi pred poletjem so konec junija, s povratki možnimi tudi v juliju (primer spodaj). Akcija traja do razprodaje najcenejših sedežev na posameznem letu.

Primeri:

Milano – Los Angeles 391€

Milano – Los Angeles 383€ (junij/julij)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Podroben plan potovanja po zahodnih ZDA si oglejte TUKAJ. Naše vtise iz letošnjega in predhodnjih potovanj po tem delu sveta pa TUKAJ.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-lax-389